Drop-In

Sport og Moro – Åpningstider for Drop-In
Man-Fre: 12 - 19
Lør-Søn: 14 - 18

Priser alle aldre:
Dagspass: 90,- (gjelder hele åpningstiden til senteret)
Voksne som kun er i følge med barn og ikke deltar – Gratis

Billettene gjelder på aktivitetene:
– Fotball (Cageball)
– Shuffleboard
– Hoppeslott – Hinderløype
– Multisal

Lasertag:  kun 110,- pr. spill.

Ledsagerbevis: De med gyldig ledsagerbevis kommer inn gratis når de er sammen med den som man ledsager. Dette gjelder på våre Drop-In priser.

Praktisk info:
Drop-In kunder må evt. vike for Bookede grupper som skal ha en aktivitet.

Drop-In med dagspass billett er en ypperlig mulighet til å være på senteret i lang tid for en rimelig sum. Dagspass gjelder hele åpningstiden på senteret.

OBS! UNDER 10 ÅR, MÅ VÆRE LEDSAGET AV NOEN OVER 16 ÅR.

Booking:
Er dere en gruppe som vil ha aktivitetene/banene eksklusivt til garantert klokkeslett og dato? Da anbefaler vi å booke inn deres aktivitet! Må minimum være 6 personer i en booket gruppe.

“Hva er foskjellen på Drop-In og Arreangement/Barnebursdag?

Drop-In gir tilgang til aktivitetene Shuffleboard, Hoppeslott, Multisal og Fotballbanene i annonsert åpningstid. Dette er til en veldig rimelig pris, men man må evt. vike for bookede grupper sine aktiviteter.

Arrangement/Barnebursdag er at man har booket inn sin aktivitet på forhånd (minimum dagen før) og har de aktivitetene eksklusivt i den tiden (ønsket klokkeslett) man har bestilt. Det trenger ikke å være i åpningstiden.
Dette er dyrere enn Drop-In, men man er garantert sikret sine aktiviteter i ett ferdig oppsett med egen instruktør. Man får tilgang til alle våre aktiviteter som f.eks. Boblefotball, Elektrosjokkfotball,  osv. Må være minimum 6 personer i en booket gruppe.”