Møt alltid 15 minutter før aktivitet starter!

Velg ditt Utdrikningslag hos oss!

Istedenfor at man har 1 aktivitet for dagen, så setter man sammen flere av våre aktiviteter. Hvorfor velge kun Boblefotball når man kan f.eks. sette sammen Boblefotball, Elektrosjokk-Dodgeball, Lasertag og Team-Battle i en pakke. Dette er jo mye mer moro!

Vi lager et lagbasert aktivitetsopplegg tilrettelagt for ditt utdrikningslag med fokus på artige aktiviteter, samarbeid, moro der alt er pakket inn i en uhøytidelig konkurranse. Våre ansatte følger gruppen rundt og fungerer som instruktør og dommer. Aktivitetene vi tilbyr er mange. Vi har ofte stor variasjon i oppleggene, slik at alle har det gøy, oppleggene varierer også når det gjelder grad av fysisk anstrengelse. Alle aktiviteter er basert på 30 min. Så velg 2 aktiviteter for 1 time, 3 for 1,5 time, 4 for 2 timer osv.
4 aktiviteter (2 timer) er det mest vanlige.

Våre aktiviteter er en god blanding av øvelser som er litt slitsomme og noen som ikke er slitsomme i det hele tatt. Øvelsene er satt sammen med bakgrunn i at det skal passe for alle, samtidig være såpass utradisjonelt at ingen har en fordel.
Vi designer pakken når vi har fått vite hva aktiviteter dere vil ha!

 

Møt alltid 15 minutter før aktivitet starter!

Pakke-Priser: 
Pakke 1: 1 stk. Valgfri aktivitet -  160,- Tid: 0,5 time
Pakke 2: 
2 stk. Valgfrie aktiviteter -  260,- Tid: 1 time
Pakke 3:
3 stk. Valgfrie aktiviteter -  310,-  Tid: 1,5 time
Pakke 4:
4 stk. Valgfrie aktiviteter -  360,- Tid: 2 timer
Pakke 5:
5 stk. Valgfrie aktiviteter -  410,-  Tid: 2,5 time
Pakke 6:
6 stk. Valgfrie aktiviteter -  460,- Tid: 3 timer

boblefotball2

Aktiviteter:

Minimums antall/betaling er for 6 perosner i en booket gruppe.

Chill Out

Vi tilbyr ett stort selskapslokalet med en tilhørende stor takterrasse med utsikt mor Sørlandsparken – Øst. Utstyrt med griller, kjøleskap og vert. Oppsettet er å ta med egen grillmat og drikke, men man kan også bestille mat fra oss.
Passer perfekt til grupper som vil slappe av etter aktivitet!

Matbooking