Møt alltid 15 minutter før aktivitet starter!

Vi skreddersyr arrangementer etter dine ønsker!

På Sport og Moro har vi arrangert mange teambuilding og bedriftseventer med stor suksess. Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, alt fra en hyggelig shuffleboardturnering til en X antall timers aktivitetspakke fullspekket med konkurranser og lagarbeid. Kun dere setter grensene!

Med et aktivitetsareal på 2500 kvm. kan vi ta imot både små og store grupper. Vi lager et aktivitetsopplegg tilrettelagt for din bedrift eller vennegjeng med fokus på samarbeid, konkurranse og trivsel for alle. Våre ansatte følger gruppen rundt og fungerer som instruktør og dommer. Aktivitetene vi tilbyr er mange. Vi har ofte stor variasjon i oppleggene, slik at alle har det gøy, oppleggene varierer også når det gjelder grad av fysisk anstrengelse. Alle aktiviteter er basert på 30 min. Så velg 2 aktiviteter for 1 time, 3 for 1,5 time, 4 for 2 timer osv.

Promillebrille fotball 3

Pakke-Priser: 
Pakke 1: 1 stk. Valgfri aktivitet -  160,- Tid: 0,5 time
Pakke 2: 
2 stk. Valgfrie aktiviteter -  260,- Tid: 1 time
Pakke 3:
3 stk. Valgfrie aktiviteter -  310,-  Tid: 1,5 time
Pakke 4:
4 stk. Valgfrie aktiviteter -  360,- Tid: 2 timer
Pakke 5:
5 stk. Valgfrie aktiviteter -  410,-  Tid: 2,5 time
Pakke 6:
6 stk. Valgfrie aktiviteter -  460,- Tid: 3 timer

team-management1

Aktiviteter:

Minimums antall/betaling er for 6 perosner i en booket gruppe.

Selskapslokale

Vi tilbyr ett stort selskapslokalet med en tilhørende stor takterrasse med utsikt mor Sørlandsparken – Øst. Utstyrt med griller, kjøleskap og vert. Oppsettet er å ta med egen grillmat og drikke, men man kan også bestille mat fra oss.
Passer perfekt til grupper som vil slappe av etter aktivitet!

Matbooking